No siema!
Kochani użytkownicy NG! Z tej strony znów Sałatka, która ma - tym razem - o wiele więcej do zaoferowania niż podczas poprzedniej nowości!
Jestem
Taharii, jeden z waszych ukochanych, uwielbianych i doskonałych administratorów, członek Sałatki Ninja-Gaiden! Dziś mamy dla was parę wiadomości, pierwszą z nich jest oczywiście...
Cytuj:
Oj tak, z pewnością długo na to czekaliście. Teraz wszystkie techniki żywiołowe są już zrobione tak, jak być powinny. Czy to nie piękne? Jesteśmy z siebie dumni. I z was oczywiście! Oj tak, to dla was pracujemy cały ten rok. Widzicie, jak się poświęcamy?
A tutaj spis zamienionych nazw technik, żebyście sobie popoprawiali w tych waszych Kartach Postaci:
Po drugie na warsztat wzięliśmy także Ninjutsu Rangi B, oraz Genjutsu rangi D, które zostało już jakiś czas temu wykonane w otwartej renowacji. Niestety, nie posiadamy wszystkich obrazków, jednak postaramy się nadrobić zaległości jak najszybciej się to uda! Obiecujemy!
Cytuj:
Ostatnią z nowości, którą postanowiliśmy ogłosić jest wybór nowego członka do Sałatki. Przez ostatni czas bardzo dużo robił na rzecz forum, pomagał nam w ocenianiu kart postaci, działał w swojej klasie i ogólnie zdawał się być bardzo aktywny. A teraz chciałbym przedstawić wam nowego Supporta, którym zostaje...
Mystogan! Kiedyś zwany Ansem, co teraz jest ponoć tematem TABU. On sam pewnie nie wie dlaczego, no ale jak mamy nie nazywać go w ten sposób, to nie będziemy tego robić... chyba. Gratulujemy nowemu członkowi naszego Teamu i życzymy powodzenia na nowej drodze życia!
Tymczasem pozostali z was... Renowacja idzie pełną parą. Staramy się jak najbardziej, poświęcamy swój wolny czas. Cierpliwość jest cnotą, moi mili! Bawcie się dalej i nie rozrabiajcie, a będziemy mieli jeszcze większą motywację do działania.
~A tutaj coś od nas dla Tsuya!~Stary, jak widać po głosowaniach - byłeś jednym z najlepszych... Ba! Najlepszym adminem na forum. Zarzekasz się, że nie wrócić. Liczę jednak na to, że kiedyś zawitasz z powrotem w szeregi pomarańczek. Chcę tylko, byś grał z nami, a nie odchodził raz po raz. Nie jest to przyjemne dla żadnego z nas. Nie chcę się rozpisywać nad tym wszystkim, no ale... Trzymaj się! ~ Taharii!Był wspaniałym człowiekiem, do dziś wspominam jego falujące włosy na wietrze, pamiętam jak wczoraj...ja stałem w blasku księżyca i ręcznie szytą z wymion wielbłąda chusteczką ocierałem swoje krystaliczne łzy, A Tsu podszedł, poklepał mnie po przyjacielsku po plecach i powiedział..."na chuj płaszczesz, idioto" jego ton oraz słowa pełne troski, zrozumienia i wspaniałości zwarły mnie jak jednolita kupa i postawiły na nogi.
Tsuyo był człowiekiem wielu wad, jak się okazało miał też kilka zalet. Zdarzało mu się być inteligentnym, nawet częściej niż mi, no i posiadał sporo charyzmy, którą napewno nie tylko ja wyczuwałem. Co prawda jeszcze nie umarł, ale kiedyś to nastąpi. Zupełnie serio pisząc, nie raz się kłóciliśmy, nie dwa wypluwaliśmy sobie pewne sprawy, ale w gruncie rzeczy nie uważam, aby nasza współpraca była bezowocna. Lubię Cie i szanuję nawet jako człowieka, a nie admina
Mam nadzieję, że po odpoczynku ponownie zasilisz nasze grono i pomożesz mi w tym, o czym dziś rozmawialiśmy, aby każdemu było lepiej.
Twój oddany niezmiernie, powszechnie poeta i liryk, dramaturg i rzeźbiarz Pisarz Miłości